Fram och tillbaka... och fram.. och tillbaka

Uäää... har 200 varv kvar på huvudstickningen av miss Galloni. Får spel, jag orkar inte sticka bara fram och tillbaka hela tiden. Är det bara jag som hatar att sticka avigt, btw?

Jag köper garner för att sticka andra saker hela tiden, men jag vill verkligen göra klar den här lilla tröjan. Men först ska jag ägna helgen åt att göra klart Endpaper-vantarna åt min kära kurskamrat. Dumt att göra en presentstickning som inte går att ta med sig utanför hemmet. Det tar så mycket längre tid då.

Men den som väntar på något gott väntar alltid på en stickning.
Eller hur är det?


Miss Galloni

Underbar att sticka, den här lilla tröjan :) Har fått repa upp lite efter ett missförstånd av mönstret, men nu är jag tillbaka igen... Kommer bilder snart.

Storm Knitters

Inget behövs sägas.




Källa:
http://www.flickr.com/photos/st3f4n/4297940349/in/set-72157616350171741/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Knittin' Hendrix

Tycker inte ni också att färgerna på Hendrix nya album är likt det Noro-garn jag ska sticka Miss Galloni i?



Vårladdning

Har fyllt på garnförrådet med lite nya grejer.

Köpte garn till Miss Galloni Shrug som jag har velat göra sedan jag köpte The Knitter nummer 16 som hade den på framsidan. Måste bara köpa stickor nu, efter att ha stickat provlappen inser jag att jag inte har 3 mm 60 cm rundstickor. Känns som att man bara köper fler och fler stickor, men man har aldrig det man behöver.

Ska använda det garnet som anges i beskrivningen, men till kontrastgarnet ska jag använda ett... wait for it... mjölkgarn! Jag hade aldrig hört talas om något liknande, men det är alltså ett garn som är gjort av mjölkprotein. Jag tycker t om det känns lite som vispad grädde.




Köpte också ett ullgarn från Evilla. (allt det här är köpt p g a Marias Garns rea. Då kan man ju inte hålla sig.)

Har äntligen börjat förbereda för att sticka klart mammas bolero. Det är lite slutkonstruktion kvar, sedan kan mamma få bli ännu finare i den :)

Inspirationsexplosion

Har  haft så mycket mönsteridéer på sistone. Har ritat och antecknat i min mönsterbok som en galning. Hoppas det blir någonting :P Ska köpa massa garner till dessa idéer nästa löning. Härligt när man vill sticka så mycket, men ändå jobbigt... Vill bara göra allt NU!





Det bidde ingen sjal

Håller på att göra ett par benvärmare av mitt Färgkraft-garn, för jag tycker det är så fult med sjalar som har ett garn som byter färg alldeles för ofta, som Färkraft gör. Men däremot tror jag att det kommer bli snyggt med antingen ett par strumpor eller benvärmare... Vi får hoppas det iaf. Mönstret kommer snart, så fort jag bestämt hur det ska se ut, haha ;D Som vanligt kommer mönstret efter hand under stickningen.



Känd från tidningen!

Min fina vän Sandra och hennes pojkvän blev stoppade på stan av SvD, som skulle undersöka stockholms gatumode. då hade hon på sig ett bar muddar som jag stickat, och det kom med i tidningen, närbild på muddarna och allt!

Man blir ju inte lite stolt!

Här är länken till artikeln



Så här såg de ut innan de blev klara :)

Swallowtail blockad

Jag lyckades! Jag blockade ett projekt så fort jag maskad av sista maskan! Jag är så stolt över mig själv. Titta på resultatet så inser ni att det var värt det:






Swallowtail

Maskade just av sista maskan på min Swallowtail-sjal, och den blir jättevacker. Ska försöka blocka den ikväll så det blir av, annars lär det ju ta en månad innan jag gör det. Nu ska jag göra ett eget mönster till Färgkraftgarnet jag köpte. Det är ett så vackert garn, känner att det behöver göras ett eget mönster till det, så jag blir extra stolt över det, haha...

Påskstickning

Ska iväg till farmor och fira påsk, och tänkte sticka något att lägga i påskägget till mina småkusiner.. Det blev varsin brosch i form av en ros. Är väldigt nöjd faktiskt. Det kommer bättre bilder när jag kan använda den fina kameran. Mobilkameran gör inte stickningar rättvisa, direkt.


RSS 2.0